Toefje is ontwikkeld door Dutch Philomath. Je kunt
specifieke persoonsgegevens of je volledige Toefje-account op elk moment verwijderen.
Deze pagina legt uit hoe je een verzoek indient zonder de app opnieuw te installeren.
Je volledige account verwijderen
Optie 1 — Verwijderen in de app (aanbevolen)
Heb je de Toefje-app nog geïnstalleerd, dan kun je je account direct verwijderen:
Open de Toefje-app en log in.
Ga naar Instellingen (het tandwiel in de tabbalk).
Scrol naar het gedeelte Account.
Tik op Account verwijderen.
Typ DELETE ter bevestiging.
Verwijderen gebeurt direct en is definitief. Je wordt uitgelogd en kunt dit niet ongedaan maken.
Optie 2 — Accountverwijdering aanvragen per e-mail
Heb je de app niet meer geïnstalleerd of kun je niet inloggen, dan kun je verwijdering
van je account per e-mail aanvragen. Voordat een verzoek wordt verwerkt, wordt
gecontroleerd of het account van jou is.
Mail naar privacy [at] toefje [dot] app vanaf het e-mailadres dat aan je
Toefje-account is gekoppeld (het adres waarmee je met Google of Apple inlogt). Gebruik als
onderwerp Account deletion request.
Geverifieerde verzoeken worden binnen 30 dagen verwerkt, met een
bevestiging per e-mail zodra je account en gegevens zijn verwijderd.
Specifieke gegevens verwijderen zonder je account op te heffen
Je hoeft je hele account niet te verwijderen om bepaalde persoonsgegevens weg te halen.
Gebruik een van de opties hieronder.
In de app — voorkeuren aanpassen of wissen
Heb je de app nog geïnstalleerd, dan kun je opgeslagen voorkeuren zelf wijzigen of wissen:
Open de Toefje-app en log in.
Ga naar Instellingen → Voorkeuren bijwerken.
Loop de stappen door en wis of wijzig de gegevens die je weg wilt hebben
(bijvoorbeeld allergieën, dieetbeperkingen, de grootte van je huishouden of voorkeurskeukens).
Sla je wijzigingen op als je klaar bent.
Wijzigingen gaan meteen in. Recepten en maaltijdplannen die al zijn gegenereerd worden
hiermee niet automatisch verwijderd, maar toekomstige plannen volgen je nieuwe voorkeuren.
Per e-mail — verwijdering van specifieke gegevens aanvragen
Kun je de app niet gebruiken, of wil je gegevens laten verwijderen die niet via
Instellingen weg te halen zijn (zoals receptgeschiedenis of boodschappenlijsten), mail dan
vanaf het adres dat aan je Toefje-account is gekoppeld.
Mail naar privacy [at] toefje [dot] app met als onderwerp
Data deletion request. Geef in je bericht aan welke gegevens je verwijderd
wilt hebben. Bijvoorbeeld:
Gegevens over allergieën of dieetvoorkeuren
Instellingen voor je huishouden of kookvoorkeuren
Receptgeschiedenis, maaltijdplannen of boodschappenlijsten
Receptbeoordelingen, favorieten of kookvoortgang
Alle overige persoonsgegevens in je Toefje-account
Voordat een verzoek wordt verwerkt, wordt gecontroleerd of het account van jou is.
Geverifieerde verzoeken worden binnen 30 dagen afgehandeld. Je account
blijft actief, tenzij je ook vraagt het te verwijderen.
Wat verdwijnt en wat blijft (gedeeltelijke verzoeken)
Doorgaans verwijderd als je om verwijdering van specifieke gegevens vraagt:
De categorieën die je in je verzoek noemt (voorkeuren, recepten, lijsten, enzovoort)
Doorgaans behouden tenzij je ook je hele account laat verwijderen:
Je accountlogin (inloggen met Google of Apple)
Gegevenscategorieën waar je niet om vraagt
Geanonimiseerde gebruikstellers voor de limieten van de gratis versie (niet gekoppeld aan je naam of e-mailadres)
Wat verdwijnt bij volledige accountverwijdering
Wanneer je hele account wordt verwijderd, wordt het volgende definitief gewist:
Je accountprofiel (naam en e-mailadres van je inlogprovider)
Dieetvoorkeuren, allergieën en instellingen voor je huishouden
Maaltijdplannen, recepten en boodschappenlijsten
Receptbeoordelingen, favorieten en kookvoortgang
Abonnementsgegevens in de systemen van Toefje
Wat bewaard blijft (en waarom)
Lopende abonnementen. Heb je een lopend abonnement via Google Play,
zeg dat dan op in je Google Play-accountinstellingen om verdere afschrijvingen te
voorkomen. Je Toefje-account verwijderen zegt je Play Store-abonnement niet automatisch op.
Geanonimiseerde gebruikstellers voor de limieten van de gratis versie en
tegen misbruik. Deze zijn na accountverwijdering niet gekoppeld aan je naam of e-mailadres.
Back-up- of loggegevens bij externe dienstverleners (zoals
foutmonitoring) kunnen nog beperkte tijd bewaard blijven onder hun eigen
bewaartermijnen, maar zijn na verwijdering niet meer aan je account gekoppeld.
Let op: het verwijderen van je hele account kan niet ongedaan worden
gemaakt. Log je later opnieuw in met hetzelfde Google- of Apple-account, dan wordt een
nieuw account aangemaakt en komen eerdere gegevens niet terug.
Meer informatie
Wil je weten welke gegevens worden verzameld en hoe die worden gebruikt, lees dan het
Privacybeleid.
Heb je vragen over het verwijderen van gegevens of van je account, neem dan contact op: